JIF Partners filosofi

I vårt arbete inom juridik, inkasso och finans arbetar vi efter ledord som lösningsorienterat, enkelt, personligt och snabbt. Det viktigaste är ett effektivt arbete med kunden i fokus.

Personlig och lösningsorienterad kontakt

För att vi ska kunna hitta rätt lösningar åt ditt företag krävs att vi lär känna verksamheten. Oavsett vad du som kund behöver hjälp med börjar processen därför med att vi analyserar ditt företags situation under ett konstandsfritt besök. Efter behovsanalysen kan sedan förslag på specifika lösningar som passar behoven ges.

I samband med behovsanalysen och även efter att vi har sålt en tjänst är vi den kontaktperson som kontaktas om några funderingar skulle uppstå. Vi behåller kontakten med både kunden och leverantören av tjänsten för att se till att allt fungerar som det ska.

Vi värnar om att det ska vara enkelt och smidigt att vara kund hos oss. Därför är vi måna om att direkt ta tag i problemställningar som kan uppstå. Vi drar inte ut på tiden utan arbetar snabbt och lösningsorienterat inom allt från finans, inkasso och tvister till e-handel.

Transparenta villkor vid finansiella lösningar

Vi jobbar efter filosofin att våra kunder ska vara kunder hos oss för att de själva vill och inte för att de måste, exempelvis genom att de är bundna av ett avtal. Det finns därför inga bindande avtal, årsavgifter eller andra typer av dolda avgifter hos JIF Partner. Prissättningarna är tydliga och klara oavsett om det gäller finans, inkasso, e-handel, juridiska tjänster eller något annat.

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss för ett första möte.