Smidiga betallösningar

Det finns flera alternativ när det gäller att få betalt och alternativen förändras med tiden. Det finns flera distributionssätt och lösningar för att säkert ta betalt direkt ifrån Ert affärssystem, webbutik och fysiska butik. JIF Partner arbetar med förmedling av smidiga betaltjänster till Ert företag där Ni kan ta betalt från både företag och privatpersoner.


Flera sätt att underlätta faktureringen

För att både spara tid och undvika framtida problem med kundernas betalningar kan man se över sitt system för fakturering och betalningar. Några av de tjänster som vi erbjuder är:

  • Fakturaprint, fakturadistrubition, reskontrahantering, inbetalningsservice, e-postfaktura, e-faktura, fakturaservice med bevakning och bokning av betalningar, fakturaköp, EDI och autogiro.

Ta betalt via faktura i den fysiska butiken

Ofta är det smidigare som kund att handla via en e-handelsbutik än i en fysisk butik eftersom valmöjligheterna vid betalningen är flera på webben.

Vi arbetar med en betalningslösning som gör det möjligt för dig med en butik att ta betalt av dina kunder via faktura direkt över disken i butiken. På det viset blir det lika enkelt att handla i den fysiska butiken som på webben. 

Betalningslösningar till din e-handel

För dig som säljer produkter i en webbutik förmedlar JIF Partner ett flertal finansiella betaltjänster som gör det enkelt att ta betalt. Vi erbjuder checkout för e-handel med:

  • Kortbetalning
  • Delbetalning
  • Direktbetalning.

Betalningar mot företag och privatpersoner

Alla de betaltjänster som vi erbjuder gäller både för betalningar från företag och från privatpersoner, alltså B2B och B2C. I betaltjänsterna ingår flera val när det kommer till hur kunden ska göra sin betalning. Betalningsalternativen är:

  • Faktura
  • Swish
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning via bank.

Är du intresserad av faktura- och betalningstjänster till ditt företag? Hör av dig så tar vi ett samtal om vad som är den bästa lösningen utifrån dina behov. Kontakta oss

Läs även gärna mer om de juridiska tjänsterna. Läs mer