Råd inom finans, kravhantering och juridik

När man vill utveckla sitt företag, inte får betalt av en kund eller är i behov av juridisk kompetens till exempel i samband med att man ska starta upp ett nytt företag kan frågorna vara många. JIF Partner erbjuder fri företagsrådgivning inom finans, kravhantering och juridik.

Utveckla ditt företag med rådgivning

Våra projekt börjar med ett kostnadsfritt möte där vi går igenom den specifika kundens situation och behov. Efter en sådan behovsanalys kommer vi med förslag på vad som kan göras, vilka tjänster som behövs och vilka företag som är de rätta för kunden att kopplas samman med.

Rådgivning erbjuds inom finans där det kan handla om vilket som är det bästa sättet att få tillgång till tillväxtkapital. Rådgivningen rör också kravhantering och inkasso, med fokus på vilka som är de bästa lösningarna för företaget, samt området juridik med allt från tvister till upprättande av avtal.

Kontakta oss för fri konsultation

Är ditt företag i behov av rådgivning inom finans, kravhantering eller juridik? Hör gärna av dig så börjar vi med ett första möte om ditt företag och din situation.

Ja, tack. Jag vill ha rådgivning